Tegenwoordig is het helemaal in om zo gezond mogelijk te leven. Wellicht heb je weleens van de volgende uitspraak gehoord: strong is the new skinny. Tegenwoordig is dun zijn voor een dame echt niet meer alles, en daarom halen wij dames ook vaak alles uit de kast om ervoor te zorgen dat we niet meer skinny maar strong zijn. En dit kan best samengaan want iemand die sterk is hoeft niet per se super breed te zijn of wat voller te zijn. Het kan absoluut geen kwaad om die spieren wat meer bij te trainen, daarnaast zal je je daardoor ook een heel stuk beter gaan voelen.

Hoe je moet trainen

Het is daarom van belang dat je weet hoe je moet trainen, niet dat je bepaalde blessures gaat oplopen waardoor je uit de running bent en je spieren zich weer terug gaan trekken. Train altijd op de juiste manier, weet je niet hoe een oefening gaat, is het altijd het beste om dit gewoon te vragen. Je kan het beter in een keer goed doen dan meteen fout. Daarnaast moet je op je voeding letten, je wil sterker worden maar niet per se een stuk breder, het is daarom de zaak dat je wel koolhydraten eet, maar niet te veel. Daarnaast is het belangrijk om afwisselend te eten met veel verschillende groente en fruit. Omdat er zo veel verschillende soorten fruit en groente zijn, zijn er ook heel veel verschillende soorten vitamine. Sommige vitamines zijn belangrijker dan de andere, maar toch moet je ze allen binnen krijgen.

Aanvulling op je dieet

Mocht het nou zo zijn dat je het niet haalt om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitamine binnen te krijgen, dan is het aan te raden om bepaalde voedingssupplementen binnen te hebben. Mocht het zo zijn dat je het nodig hebt dan kan je het direct gebruiken. Natuurlijk hoef je niet van alles een potje in huis te hebben, maar bijvoorbeeld vitamine d of vitamine b12 zijn altijd handig om binnen in huis te hebben.