Jouw BMI waarde zegt iets over de verhouding tussen je lengte en je gewicht. Oftewel: ben ik, gezien mijn lengte, te zwaar, te licht, of ben ik goed op gewicht? Een gezond BMI ligt tussen de 18,5 en 25, zowel bij mannen als vrouwen. Nu ben je misschien op zoek naar een laagdrempelige manier om jouw BMI cijfer wat te verbeteren. In dit artikel lichten we kort toe hoe een maaltijdbox.org abonnement jouw BMI kan bevorderen!

Misschien weeg je iets te veel, gelet op je lengte en wil je wat kilo’s kwijt. Een mooi voornemen, zo voor dit nieuwe jaar! Maar hoe ga je die extra kilo’s te lijf? Ga je drie keer per week naar de sportschool? Voor veel mensen lijkt dit de kortste klap om die extra kilo’s kwijt te raken. Maar wist je dat je door meer bewust te gaan eten ook al snel jouw ideale BMI kunt bereiken? Nu vraag jij je misschien af: Hoe begin ik vandaag nog met gezond eten? Moet ik dan kookboeken aanschaffen, of bij een diëtist op bezoek die voor mij een plan maakt met recepten die ik moet gaan maken?

Gelukkig kan het anno 2016 een stuk gemakkelijker: Er zijn in Nederland tientallen maaltijdbox leveranciers. Van de bekende aanbieders als HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox heb je vast wel eens gehoord. Naast deze bekende aanbieders zijn er ook veel wat minder bekendere maaltijdbox aanbieders als Beebox, Streekbox en De Krat. Vooral deze wat minder bekende, vaak kleinere aanbieders bieden zeer gezonde en gevarieerde maaltijdboxen. Het idee van zo’n foodbox is heel simpel: Elke week ontvang je een box thuis, met daarin precies genoeg producten voor 3, 4, 5, 6 of zelfs 7 maaltijden. Je hoeft dus niet meer naar de supermarkt voor de grote boodschappen. Naast de ingrediënten vind je uiteraard ook de bijbehorende recepten in de box terug. Op die manier is het een fluitje van een cent om de meest gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijden op tafel te zetten!

Lijkt het jou wat, zo’n maaltijdbox? Probeer het vandaag nog! Veel aanbieders bieden een proefbox waardoor je tegen een aantrekkelijke prijs zo’n box een week kunt proberen. Start jouw gezonde levensstijl vandaag nog, en vraag jouw gratis proefbox vandaag nog aan!